Hollohazi Porcelain international webshop

Hollóházi Manufaktúra Ltd. Tel:+36 30/183 6077, 3300 Eger, Jokai Mor st. 5, Hungary, Contracted partner of Hollohazi Porcelángyár Kft.

Product Categories

HOLLOHAZI PORCELAIN PRODUCTS:

Hollohazi Dinnerware sets

Hollohazi Dinnerware sets for 12 people

Hollohazi Plate sets

Hollohazi Dinnerware set component

Hollohazi Mocha/coffe sets

Hollohazi Tea sets

Hollohazi Sandwich sets

Hollohazi Dessert sets

Hollohazi Cappucino sets

Hollohazi Tete sets

Hollohazi Microwave safe porcelains

Hollohazi Minerva collection

Hollohazi Endre Szasz collection

Hollohazi Magnolia( hospitality purposes)

Hollohazi Goulash sets

Hollohazi Soup cups

Hollohazi Delicacy sets

Hollohazi Compote sets

Hollohazi Salad sets

Hollohazi Serving porcelains

Hollohazi Pannónia sets

Hollohazi Palinka sets

Hollohazi Bonboniere

Hollohazi Miklos Farago collection

Hollohazi Vases

Hollohazi planters

Hollohazi beer mugs

Hollohazi Candlestick

Hollohazi Wall clock

Hollohazi clock stand

Hollohazi Mugs

Hollohazi Wall plates

Hollohazi Jurcsak collection

Hollohazi Noemi Veszabo collection

Hollohazi Figures

Hollohazi lamp

Hollohazi Ash trays

Hollohazi Traditional ornaments

Hollohazi Christmas decor

Hollóhazi jewelry

OTHER BRANDS:

ZEMA jewelry

Zsolnay

Herendi

Other exclusive porcelain

Share

Facebook sales:

Borgun - Online bankkártyás fizetés

Céges ajándékozás stílusosan

2015.11.22.

Hogyan kerülhetjük el a kínos helyzeteket, kudarcokat az év végi céges ajándékozás során? Joggal merülhet fel ez a kérdés, hiszen ilyenkor eleve nehéz döntési helyzetben van az ember: kinek, mit, milyen értékben illik ajándékozni, hogyan tudok nagy biztonsággal örömöt okozni. A kérdéssel kapcsolatban Princz Józsefnek, a hollohaziporcelan.hu tulajdonosának a következő érvei vannak:

- Az év végi vállalati ajándékozás során azért praktikus döntés a minőségi porcelán választása, mert a porcelán valóban érték tartó ajándék, ami azt az üzenetet hordozza a megajándékozott felé, hogy ő egy igazán értékes kolléga, vagy partner a számunkra, akinek a munkáját, vagy személyét sokra becsüljük. Ez egy olyan ajándék, amire tekintve évek múlva is kedves gondolatokat ébreszt az emberben, esztétikus, és praktikus megoldás.

- Milyen szempontok szerint érdemes választani?

- Fontos ismerni a megajándékozni szánt partner személyiségét, milyen a stílusa, neme, hobbija. A Hollóházi termékek között lehet vásárolni egészen speciális, például kamion formájú porcelánt is. A legnépszerűbb termékek ilyenkor karácsony táján a bonbonierek, az 1-2 személyes kis szettek, mokkás készletek, amiket aztán lehet kombinálni is egymással. A Hollóházi porcelán azért is stílusos ajándék, mert ez egyike a hazai manufaktúraipar világhíressé vált termékeinek, tradicionális, és értékálló dologról van szó. Ezek a termékek kézzel aranyozottak illetve festettek és ha a vevő kéri külön kívánságra egyedi szöveget, címert, céges logót is fel tudunk tüntetni  rajtuk.

- Mit ajánlana, ha egy számunkra igazán fontos VIP partnert szeretnénk megajándékozni?

- A minőségi porcelánok között természetesen vásárolhatók egészen különleges, exkluzív termékek is, ilyenek például a limitált példányszámúSzász Endre által jegyzett termékek, ezekből egyébként már csak nálunk kaphatók különféle szettek, de a drágább kategóriájú csodálatos vázák, teljes készleteket is ajánlhatnám, vagy az új, kifejezetten karácsonyi kollekciónk is ilyen. Egy rendkívül népszerű az exkluzív ZEMA porcelán ékszer család is, amely Hollóháza mellett Pálházán készül. Erről a termékről tudni kell, hogy Szaúd-Arábiától kezdve Párizson át Amerikában, és a világ számos gazdag országában ezek a termékek ott vannak a legelegánsabb szalonokban, tehát igazi világsikerről van szó. És nem utolsó sorban gyönyörű termékekről van szó.

- Hogyan lehet ekkora választékot átlátni?

- Keressenek fel személyesen, nézzenek szét otthon az interneten keresztül is válogathatnak termékeinkből, a www.hollohaziporcelan.hu oldalon, ahol gyors szállítással lehet vásárolni egész évben, bármikor. Ha egyedi kérdésekkel, kérésekkel keresnének bennünket, állunk rendelkezésre a (30) 730 0927-es telefonszámon.

Back